Vabljeni na Informativni dan o tutorstvu, ki bo v torek, 21. maja 2019, ob 12.00 uri v predavalnici R1B. Starejši tutorji in tutorke vam bodo predstavili sistem in odgovarjali na vaša vprašanja.

Te zanima delo v skupini? Si želiš pomagati bodočim kolegom in kolegicam pri prehodu v univerzitetno življenje, prenašati znanje in izkušnje, se oddolžiti za pomoč, ki si jo prejel_a od starejših kolegov in kolegic? Si želiš videti več zabavnih dogodkov na svojem oddelku? Bi se rad ali rada pridružila zabavni ekipi študentov in študentk in sklepal nova poznanstva? Potem je tutorstvo na FF pravo zate!

Ob objavi razpisa za tutorje študente in tutorke_je študentke in oddelčne koordinatorje ter koordinatorke tutorjev študentov in tutorke_študentk za vas pripravljamo informativni dan, ki vam bo pomagal pri odločitvi za prijavo na razpis.

Razpis je objavljen na spletni strani in tukaj.

Razpisana bodo mesta za uvajalnega tutorj /tutorko, oddelčnega koordinatorja/koordinatorko,  tutorja/tutorko za študente s posebnim statusom in tutorja/tutorko za tuje oziroma izmenjalne študente in študentke. Prijave bodo potekale preko e-učilnice ''TUTORSTVO na FF'', kjer bo od 17. maja dalje na voljo kratek vprašalnik z naslovom Prijava na razpis za tutorje in tutorke študente in oddelčne koordinatorje in koordinatorke tutork in tutorjev študentov.

Tutorje lahko kontaktirate tudi po elektronski pošti na naslovTa e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

ODDELEK ZA GERMANISTIKO
Z NEDERLANDISTIKO IN SKANDINAVISTIKO

Naslov:
Aškerčeva 2
SI-1000 Ljubljana, Slovenija

Telefon: +386 (0)1 241 1331
Faks: +386 (0)1 4259 337

Uradne ure:
pon.-pet. 11.00-13.00

Predstojnica oddelka:

izr. prof. dr. Irena Samide

Namestnica predstojnice:

doc. dr. Petra Kramberger

Tajništvo:

Tatjana Györkös

Urednica spletnih strani: 

doc. dr. Andreja Retelj

© 2015 Univerza v Ljubljani - Filozofska fakulteta / Oddelek za germanistiko z nederlandistiko in skandinavistiko

Izdelava spletnih strani: Kreatik.si