V teh dneh se boste vsi tisti, ki ste že oddali prijavo za vpis v drugostopenjske programe, vpisovali v 1. letnik magistrskih študijev. Zelo smo veseli,  da je zanimanje za naš drugostopenjski študij veliko, kljub temu pa je na vseh štirih programih (germanistika, nemcistika in oba pedagoška programa) ostalo še nekaj prostih mest - prek eVŠja se lahko do 19. 9. prijavite na drugi vpisni rok. 

Za vse študente (1. in 2. letnik) drugostopenjskih programov pa velja: 

Preden boste v VISu začeli izbirati predmete, vas prosimo, da si natančno preberete naše predstavitvene zbornike ter predvsem PREDSTAVITVENO BROŠURO, v kateri so opisani VSI predmeti, ki se bodo izvajali v študijskem letu 2019/2020. Tudi urnik, ki je objavljen na fakultetnih spletnih straneh, je večinoma že dokončen. Tisti, ki se vpisujete v pedagoške programe, upoštevajte tudi to, da boste imeli na urniku predmete iz splošnega pedagoškega modula - več je objavljeno tule: http://www.ff.uni-lj.si/studij/Magistrski_studij_2_stopnja/SDPM_skupni_del_pedagoskega_modula 

1. ali 2. oktobra bomo organizirali tudi informativni sestanek, na katerem se boste razdelili v skupine (tam, kjer bo to potrebno) in izvedeli vse druge pomembne informacije. 

ODDELEK ZA GERMANISTIKO
Z NEDERLANDISTIKO IN SKANDINAVISTIKO

Naslov:
Aškerčeva 2
SI-1000 Ljubljana, Slovenija

Telefon: +386 (0)1 241 1331
Faks: +386 (0)1 4259 337

Uradne ure:
pon.-pet. 11.00-13.00

Predstojnica oddelka:

izr. prof. dr. Irena Samide

Namestnica predstojnice:

doc. dr. Petra Kramberger

Tajništvo:

Tatjana Györkös

Urednica spletnih strani: 

doc. dr. Andreja Retelj

© 2015 Univerza v Ljubljani - Filozofska fakulteta / Oddelek za germanistiko z nederlandistiko in skandinavistiko

Izdelava spletnih strani: Kreatik.si