Dragi študentje, drage študentke,

kot ste bili že obveščeni, bo študijski proces vse do konca potekal na daljavo. S kolegi in kolegicami se maksimalno trudimo, da bi ta proces potekal čim bolj nemoteno, seveda pa je to tako za nas kot za vas precejšen izziv. Zato bi se vam rada na tem mestu v imenu vseh kolegov in kolegic - vsem skupaj in vsakomur posebej - res toplo zahvalila za vso vašo kooperativnost in angažiranost. Če imate kakršnekoli težave, vas seveda vabimo, da se nam - prek svojih predstavnikov ali individualno - oglasite - in potrudili se bomo, da bomo skupaj našli rešitev.

Junija prihaja pred nas nov izziv: izpitno obdobje. Pri veliki večini predmetov so vas predavatelji že obvestili o modifikacijah preverjanja znanja, ponekod pa dogovori še potekajo. Do začetka naslednjega tedna bomo na oddelku naredili tudi preglednico pri vseh predmetih - toliko, da bo tudi za vas lažje. Morebitne težave, ki bodo nastajale, bomo reševali sproti. Če bo prišlo do večjega sproščanja ukrepov, vas bomo tudi s tem seveda seznanili - zato vas že zdaj prosim, da spremljajte obvestila na spletnih straneh. Obenem pa vas seveda vabim, da se nam z vsemi vprašanji, pomisleki in težavami oglasite tudi vi - čim prej jih bomo zaznali, tem prej jih bomo lahko rešili. 

Vse tiste študente, ki ste obiskovali predavanja / vaje / seminarje v PREJŠNJIH LETIH in še niste opravili vseh obveznosti, prosim, da se PRED opravljanjem izpita obvezno oglasite pri izvajalcu predmeta, da vas seznani z vsemi modifikacijami. 

Vse dobro vam želim - in veliko energije v teh majskih in junijskih dneh!

Irena Samide v imenu vseh sodelavk in sodelavcev na oddelku   

 

    

 

 

 

ODDELEK ZA GERMANISTIKO
Z NEDERLANDISTIKO IN SKANDINAVISTIKO

Naslov:
Aškerčeva 2
SI-1000 Ljubljana, Slovenija

Telefon: +386 (0)1 241 1331
Faks: +386 (0)1 4259 337

Uradne ure:
pon.-pet. 11.00-13.00

Predstojnica oddelka:

izr. prof. dr. Irena Samide

Namestnica predstojnice:

doc. dr. Petra Kramberger

Tajništvo:

Tatjana Györkös

Urednica spletnih strani: 

doc. dr. Andreja Retelj

© 2015 Univerza v Ljubljani - Filozofska fakulteta / Oddelek za germanistiko z nederlandistiko in skandinavistiko

Izdelava spletnih strani: Kreatik.si